Leveranse

Leveranse

Vi sender til alle verdensbestillinger. Bare kjøp og nyt vår kvalitetsservice, vi leverer den direkte til døren din. For de fleste bestillinger, sender vi fra gratis frakt. Hvis du trenger en presserende bestilling, vennligst kontakt vår kundeservicerepresentant.

1. Motta bestillingsforespørselen din
Etter å ha behandlet betalingen og mottatt bestillingsforespørselen, bekrefter vi bestillingen via e-post. Da vil vi forberede varene i henhold til bestillingen din.

2. Behandlingstid
I denne delen spør vi om 1-2 virkedager for kvalitetskontroll og sørge for riktig frakt. Etter at pakken er sendt, sender vi deg en epost med fraktinformasjon.
Merk: Ved bestilling med flere prosjekter, vil behandlingstiden være basert på prosjektet med lengste behandlingstid.

3. Leveringstid
Den faktiske leveringstiden til destinasjonslandet avhenger av fraktmetoden i bestillingen din.

A: Gratis frakt: 7 - 15 virkedager, gratis frakt for alle land og regioner.

B: Standard transport: 6-12 arbeidsdager, frakten må bestemmes i henhold til detaljene i bestillingen, vennligst kontakt vår kundeservice for detaljer.

C: Forbedret transport: 5 - 10 virkedager, frakten må bestemmes i henhold til detaljene i bestillingen, vennligst kontakt vår kundeservice for detaljer.

Merk: Høytidsdager, destinasjonsland og kurerfirmaer vil også bli påvirket av transittider.

4. Leveres
Total leveringstid = behandlingstid + transporttid

Ifølge tilbakemelding kan de fleste pakkene leveres raskt og trygt.

Spor pakken din

Når bestillingen din er bekreftet, vil vår fraktavdeling behandle den. Når pakken er sendt, vil du motta et e-postvarsel med sporingsnummeret. Vær oppmerksom på at ovennevnte estimerte tid gjelder for bestillingen en gang sendt, ikke etter at bestillingen er plassert. Hvis du vil ha mer informasjon om statusen til emballasjen din, er du velkommen til å kontakte oss.