Personvernregler

Personvernregler

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vårt selskap samler inn, bruker og avslører den personlige informasjonen du bruker på vår nettside. Vi samler inn personlig informasjon. Personlig informasjon er informasjon som kan brukes til å identifisere deg direkte eller indirekte. Personlig informasjon inneholder også anonym informasjon knyttet til informasjon som kan brukes til å identifisere deg direkte eller indirekte. Personlig informasjon inkluderer ikke informasjon som har blitt irreversibelt anonymisert eller aggregert, slik at det ikke tillater oss å identifisere deg, enten kombinert med annen informasjon eller annen informasjon. Vi samler kun inn og bruker nødvendig personlig informasjon for å oppfylle våre juridiske forpliktelser og hjelpe oss med å administrere vår virksomhet og gi deg de tjenestene du ber om.

Vi samler inn informasjonen din når du registrerer deg på vår nettside, bestiller, abonnerer på nyhetsbrevet eller svarer på en undersøkelse. Når du bestiller eller registrerer på vår nettside, kan du bli bedt om å legge inn følgende informasjon: Ditt navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer. Du kan imidlertid også besøke nettstedet vårt anonymt. Vi bruker informasjonen du oppgir til oss for det spesifikke formålet med den informasjonen du oppgir, som beskrevet ved innsamlingstidspunktet, samt annen informasjon tillatt etter loven. Informasjonen vi samler inn fra deg, kan brukes på følgende måter:
1. Tilpass din erfaring.
2. Forbedre vårt nettsted og din shoppingopplevelse.
3. Forbedre kundeservice.
4. Behandle transaksjoner, inkludert utbetalinger og leveranse av kjøpte produkter eller tjenester. Administrer konkurranser, spesielle kampanjer, spørreundersøkelser, hendelser eller andre nettsider
5. Send e-post regelmessig. I tillegg til at du eventuelt mottar bedriftsnyheter, oppdateringer, relatert produkt- eller tjenesteinformasjon, etc., kan e-postadressen du oppgir for bestillingsbehandling, sende deg viktig informasjon og oppdateringer knyttet til bestillingen din.

Vær oppmerksom på at hvis du samtykker i å behandle dine personlige opplysninger, kan du tilbakekalle ditt samtykke, for eksempel ved å sende en e-post når som helst, og refusjonen vil ikke påvirke lovligheten til tidligere behandlinger. Produsert på grunnlag av ditt samtykke.

Vi tar rimelige skritt for å sikre at dine personlige opplysninger er nøyaktige, komplette og aktuelle. Du har rett til å få tilgang til, rette eller slette personlig informasjon vi samler inn. Du har også rett til å begrense eller motsette seg videre behandling av dine personlige opplysninger når som helst. Du har rett til å motta dine personlige opplysninger i et strukturert og standardformat, og hvis det er teknisk mulig, har du rett til å overføre dine personlige opplysninger direkte til tredjepart. Du kan sende inn en klage til din kompetente databeskyttelsesbyrå angående behandling av dine personlige opplysninger. For å beskytte personvernet og sikkerheten til dine personlige opplysninger, kan vi be deg om å gi informasjon slik at vi kan bekrefte identiteten din og retten til å få tilgang til slik informasjon, samt søke og gi deg personlig informasjon vi opprettholder. I noen tilfeller krever eller krever oss at gjeldende lover eller forskrifter nekter å gi eller fjerne noen eller all personlig informasjon vi opprettholder.

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en e-post til vår kundeservice-e-postadresse. Vi vil svare på forespørselen din innen en rimelig tidsramme. Vi vil ta alle rimelige skritt for å sikre at personopplysningene dine er riktige og oppdaterte. Du er ansvarlig for sikkerheten til brukernavnet og passordet ditt på vår nettside. Vi anbefaler at du velger et sterkt passord og endrer passordet ditt ofte. Ikke bruk samme innloggingsdetaljer (e-post og passord) på flere nettsteder. Med andre ord implementerte vi ulike sikkerhetsforanstaltninger, inkludert bruk av sikre servere. All gitt sensitiv / kredittinformasjon overføres via SSL-teknologi (Secure Sockets Layer) og krypteres deretter inn i vår betalingsgateway-leverandørdatabase, kun tilgjengelig for de som har spesiell tilgang til slike systemer, og må holde informasjonen konfidensiell. Din personlige informasjon (kredittkort, personnummer, økonomi, etc.) vil ikke bli lagret på våre servere etter at transaksjonen er fullført. Våre servere og nettsteder blir skannet sikkert og fullt ut verifisert daglig av Symantec Secure fra utenfor Symantec for å beskytte din online tilstedeværelse.

Vi kan inngå kontrakt med en tredjeparts tjenesteleverandør for å hjelpe oss med å forstå våre besøkende på nettstedet bedre. Imidlertid er disse tjenesteleverandørene ikke tillatt å bruke informasjonen som er samlet på våre vegne, unntatt for å hjelpe oss med å utvikle og forbedre vår virksomhet direkte. På enkelte sider på nettstedet vårt kan tredjeparter som leverer applikasjoner via vår nettside, sette sine egne informasjonskapsler for å levere tjenester, spore suksessen til deres applikasjoner eller tilpasse applikasjoner for deg. For eksempel, når du deler innhold ved hjelp av en delingsknapp for sosiale medier som Facebook eller Twitter, registrerer det sosiale nettverk som opprettet knappen at du har gjort dette. På grunn av måten informasjonskapsler fungerer, kan vi ikke få tilgang til disse informasjonskapslene, og tredjeparter kan ikke få tilgang til dataene i informasjonskapslene vi bruker.

Vi vil ikke selge, handle eller på annen måte overføre dine personlige opplysninger til utenlandske parter. Dette inkluderer ikke betroede tredjeparter som hjelper oss med å drive nettstedet vårt, gjennomføre forretninger, utføre betalinger, levere kjøpte produkter eller tjenester, sende deg informasjon eller oppdatere eller på annen måte betjene deg, så lenge disse partene er enige om å holde dem konfidensielle. informasjon. Vi kan også legge inn informasjonen din når vi mener at det er hensiktsmessig å overholde loven, håndheve retningslinjene våre for nettstedet eller beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til oss eller andre. Vi kan, etter eget skjønn, inkludere eller levere tredjeparts produkter eller tjenester på vår nettside. Disse tredjepartswebsidene har separate, uavhengige retningslinjer for personvern. Derfor påtar vi seg ikke noe ansvar eller ansvar for innholdet og aktivitetene til disse koblede nettstedene. Vi er forpliktet til å beskytte integriteten og sikkerheten til nettstedet vårt, og vi ønsker velkommen tilbakemelding fra kunder om disse nettstedene.