Retur

Retur

Vær oppmerksom på at vår retur- og byttepolitikk er den samme. Vi støtter ingen grunn til å returnere og bytte tjenester innen 30 dager.

Hvis du ikke liker elementene du kjøper i butikken, vil vi gjerne returnere varene innen 30 dager etter den opprinnelige leveringsdatoen. Pass på at du ikke har på deg eller endrer den.

Vår standardpolicy, erstatning er gratis. Vi håper at du kommer til butikken vår igjen, om den er på utkikk etter riktig størrelse, bredde, farge eller stil eller et helt annet produkt. Retur er også veldig enkelt.

Vi belaster ikke noen retur- og utvekslingsgebyrer, inkludert fraktkostnadene som påføres vår forsendelse. Hvis du velger tilbakebetaling, refunderer vi 100% av hele beløpet.
Siden returet krever kunden å poste pakken selv. Derfor må returkostnaden returneres av kunden.

Hvordan komme tilbake og bytte ut:

Hvis du bestemmer deg for å bytte eller returnere. Ta kontakt med oss ​​via e-post i tide, vår ettersalgs service team vil veilede deg for å returnere.

Vennligst gi oss beskjed om følgende i e-postadressen:

ordrenummer.
Status og bilde av varen.
Hvorfor vil du returnere den.

Hvis du velger å returnere en tilbakebetaling, må varen returneres innen 30 dager etter kjøpsdato. Elementer bør ikke brukes, inkludert alle originale etiketter. All emballasje skal inkluderes.

Hvis kunden trenger å returnere adressen, vennligst kontakt vårt kundeserviceteam for å få hjelp med utveksling eller retur.

* Vennligst merk: Alle returadresser er spesifisert, vennligst ta kontakt med kundeserviceteamet før du returnerer.